img img img img

Services

Нашите услуги

We help our clients achieve their desired results

icon

Технически интервюта

Налага ли се вашите екипни и технически лидери да губат голяма част от времето си в технически интервюта? Това вече не е необходимо. Ние работим с IT специалисти, които подпомагат процеса ни на интервюиране, за да подпомогнем една стъпка повече.

icon

Профилиран подбор

Благодарение на дългогодишния си опит с IT специалисти, работа с чувствителна информация, виртуални екипи и дистанционна работа сме изградили специфичните характеристики, на които да отговаря идеалният за длъжността кандидат, разбира се винаги ги комбинираме и с културата на компанията и екипа.

icon

Консултации

Колко чести ви се случва да имате проблем и да смятате, че знаете решението, но на практика то да не работи? Това ли е точният проблем? Това ли е правилното решение? Каква е цената на метода проба-грешка? Ние помагаме в идентифицирането и решението на вашите проблеми - ефективно и без негативни последици за компанията.

icon

Изследвания

Изкате да проверите и анализирате определен показател в компанията, екипа или служител? Ние сме насреща - основният ни фокус е върху организационната и екипна култура, мениджърските способности и личностни характеристики, но при желания от ваша страна са възможни и допълнителни анализи.

shape

Внимание към всеки детайл

  1. Консултации
  2. Анализи на потребностите
  3. Оптимални решения

Helping organisations develop their potential

img

Споделяме знания

Специалистите в екипа ни имат дългогодишен опит в услугите и обученията, които предлагаме и го споделяме с нашите клиенти, за да подпомогнем постигането на организационните цели.

img
Анализи и изследвания
img
Консултации
img

Технически интервюта

Откриите технически подготвени кандидати, без да отнемате от времето на мениджърите си с безкрайни технически интервюта. Така ще имат повече време за работа по проекти и с екипа.

img
Експертиза
img
Интервюта
img

Изграждане на работодателска марка

В екипа ни имаме специалисти, както по организационна психология, така и по маркетинг и можем да изградим или консултираме цялостния процес по изграждане на добра работодалска марка.

img
Организационна психология
img
Маркетинг

Blog

Имате ли въпроси? Ще се радваме да поговорим! .