Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/clients/d0da67dd3f0a3a11c568fb13806a8d53/sites/flexiblebit.com/wp-content/plugins/bdevs-element/widgets/hero/hero-widget.php on line 837

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/clients/d0da67dd3f0a3a11c568fb13806a8d53/sites/flexiblebit.com/wp-content/plugins/bdevs-element/widgets/hero/hero-widget.php on line 839

Какви са ползите от поставянето на цели?

Целите ни дават посока и смисъл в живота. Когато имаме цели, които постигаме сме по удовлетворени, успяващи, продуктивни и щастливи. Поставянето на цели ни помага да развием пълния си потенциал. Въпреки, че почти всеки знае положителните ефекти от целеполагането, понякога ни е трудно да определим, както краткосрочните, така и дългосрочни си цели. Ето защо в секцията ни с ресурси сме създали Колелото на живота, което помага много при в тези ситуации.

 

Goal Hunter е вашето оптимално приложение за поставяне и постигане на цели. То е специално създадено така че да ви помогне да превърнете мечтите си в реалност. Как го правим?  Използваме коучинг подход и комбинираме различни теории поставяне на цели като СМАРТ модела например, за да подберем оптималните въпроси, за да ви помогнем разгледате целта си от различни страни и откриете как да я постигнете по най-добрия за вас начин.

 

Как работи това?

 

Разработили сме специални съвети, които ще ви осигурят всичко необходимо, за да формулирате и поставите правилно своите цели. В подготовката на съветите сме използвали НЛП техники, СМАРТ модела и коучинг инструменти. Анализа на това на това, което сме направили относно целта е важна част от изпълнението й, затова разработихме специален дневник към целите, където можете да оценявате своето представяне и разберете кое работи и кое не работи. 

 

Какво прави приложението GoalTribe Guru толкова добро за поставяне на всички видове цели?

 

Отговорът е прост – всичко в него. Освен работата по вашите цели, имаме и сектор, в който можете да работите върху своите навици, тъй като понякога, за да постигнем целите си, трябва да се справим с някои навици – да се преборим с лошите и да изградим нови добри навици. Знаем, че тази промяна не е лесна, затова сме се погрижили за вас с разработени съвети за ефективна работа по вашите навици. За да спестим времето ви сме подготвили и 20+ темплейта за навици, в който сме включили съвети за конкретния навик – съответно как да се преборите, ако е вреден или как да го изградите, ако е добър.

 

Много ситуации в нашия живот могат да бъдат пречка при постигането на целите ни или справяне с навиците, затова сме подготвили инструменти, с които да ви помогнем да ги преодолеете – дневник и медитации.

 

Воденето на дневник ни помага да разберем да разберем емоциите си и да се намалим стреса. За да бъде по-ефективно и пълноценно сме подготвили специален сектор за емоциите, където сме подготвили въпроси, с които да увеличите осъзнатостта и емоционалната си интелигентност, но също така имаме и секции в които да си водите бележки и/или да записвате идеите си. 

 

Медитациите също помагат в повишаване на осъзнатостта, да изградим устойчивост и благополучие, което помага много за постигането на цели и промяната на навици. Разработили сме две опции – да слушате музика по време на медитация, на работа или когато поискате да се отпуснете, фокусирате или да учите; втората опция са записани медитации за поставяне на цели, работа с емоции, фокус и много, много други. 

 

GoalTribe Guru е най-доброто приложение за поставяне на цели благодарение на всички ресурси, които са на твое разположение, за да ти помогнат да превърнеш мечтите си в реалност.

Download Now!